אודות
מסעדת שף בנהריה, בסגנון מזרח תיכוני - מקומי.
אז מה זה מֶזֵּה?
מֶזֵּה - MEZE
תרבות אוכל נפוצה מאוד במדינות המזרח התיכון, יוון, טורקיה, מדינות הבלקן ומדינות ערב השכנות.
המֶזֵּה מוגש כראשונות למרכז השולחן בתחילת הארוחה וכמובן מגוון מנות עיקריות, בשרים, דגים וצמחוני עשויות על "קמאדו" (גריל\מעשנה מקרמיקה מיוחדת על פחמים).
ספיישלים משתנים מדי יום מבוססים על המטבח המקומי והעונה.
אלכוהול (בירה מהחבית, יין ומגוון סוגי אניס ואפריטיף) שתייה חמה וקינוחים.
אווירה שמחה וקלילה, מוזיקה והכי חשוב אוכל טעים.